Life begins at the end of your comfort zone

Wie ben ik ? 

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's learning to dance in the rain. 

Dansen is mijn passie. Van kindsaf ontdekte ik de vreugde, het speelse en de creatie van dans. Als opgroeiende tiener en nog steeds in mijn leven als volwassene ervaar ik het dansen als een deugddoende uitlaatklap, waarbij ik de nodige ruimte creëer om emotie en spanningen te reguleren. Ontladen en opladen tegelijk. 

In de dans voel ik me telkens weer verbonden met datgene wat belangrijk voor me is. In de dans herbeleef ik mezelf in het huidige moment en positioneer ik me in het centrum van alles wat is. 

Naast een gepassioneerd danser ben ik danstherapeut (i.o.) onder supervisie. Vanuit een persoonlijk ontwikkelingsproces volgde ik diverse cursus, workshop en training waarbij het lichaam en de ervaring telkens opnieuw centraal staan en het spirituele van dans haar plek krijgt.

Mede door deze talrijke ervaringen waaronder de opleiding Dans- en Bewegingstherapie bij Agape Belgium ben ik gegroeid tot een ervaringsdeskundige in lichaamswerk en diverse dansmethoden. 

De rijkdom en weldaad van dans in de gezondheidszorg is te betekenisvol om het naast me neer te leggen. 

Vanuit mijn levenszin en drijfveer om meer waardering te schenken aan onze ziel in ons lichaam ontspruit mijn praktijk dans Spirit. 

In mijn aanbod van dans en beweging voor diverse doelgroepen engageer ik mij om lichaamservaringen te (her)integreren in ons dagelijkse leven.

Het is mijn persoonlijke hartenwens om zoveel mogelijk mensen te ondersteunen en begeleiden om zich hun oorspronkelijke lichaamswijsheid steeds beter te herinneren, voelen en beleven.

Mijn missie is er één van Liefde.